Julepålegg

Arrangementssted:
Kategori: Kva skjer, Course
Dato: Onsdag 4 des 2019

Onsdag 4. desember kl. 17.30 – 22.00
De får lage sylteflesk og lammerull eller sylterull (av gris). Kva den enkelte vil lage vert avtalt med dei som melder seg på.
Kursavgifta er kr. 600 per person + råvarekostnad.
Det inkluderer kurs med oppskriftshefte, måltid inkludert heimelaga råsaft og kaffi og ei form med sylteflesk og ein rull med dykk heim
Påmelding innan 28. november 2019

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
4 Des
Onsdag 4 des 2019 17:30  

Kontaktinformasjon

Contact person name
kari Støfringsdal
Contact person email
kari@fjordamattunet.no.
Nettside
http://fjordamattunet.no/matkurs-hausten-2019/

Prisinformasjon

Prisinformasjon
Kursavgifta er kr. 600 per person + råvarekostnad. Det inkluderer kurs med oppskriftshefte, måltid inkludert heimelaga råsaft og kaffi og ei form med sylteflesk og ein rull med dykk heim

Kundeservice


Bestill på nett

Jølster si offisielle bookingside


Rabatt på pakkar


Alt på ein plass


Ingen ekstra avgifter