Jølstraholmen Camping AS

Adresse: Jølstraholmen Camping Jølstraholmen, 6847 Vassenden  vis kart
Beliggenhet:

Camping | Overnatting Jølster? Da er Jølstraholmen Camping plassen for deg. Vi kan tilby standardhytter, luksushytter, leiligheter, caravan plasser med strøm, vann og avløp pluss mye mer. Alt er lokalisert i hjerte av Jølster. Campingplassen er utstyrt med et moderne sanitær anlegg, lekeplass for barna, vannsklie, badekulp, volleyballbane, bordtennis, zipline, slakk line og mange flere aktiviteter for heile familien

Like ved renner en av Europas beste aure/ørret elver. Her kan en finne både storørretstammen, og den fine matfisken som bare er helt fantastisk etter noen minutter på stekeplata sammen med litt salt og pepper. Fiske Jølster er derfor helt perfekt
Elven er også helt super for rafting og kan tilby fart og spenning nesten hele året.
Nærmeste nabo til campingen er Sunnfjord Golfklubb som kan tilby en flott 9 hullsbane i vakre omgivelser. Bedre bane mellom Bergen og Ålesund finner du ikke.
Om vinter ligger muligens Sogn og Fjordanes beste skianlegg bare et steinkast unna. Jølster skisenter har flotte forhold for både nybegynneren og den viderekommende. Alle gjester hos oss får 25% rabatt på heiskort.

Fasiliteter og tjenester

 • Fasiliteter
  Antall rom: 18 Antall barer: 1 Handikapvennlig Offentlig parkering i nærheten
 • Spise og drikke
  Bar Frokost
 • Fritidsfasiliteter på området
  Lekeområde
 • Spesielle behov
  Allergirom

Sammenlign "Jølstraholmen Camping AS" med tilsvarende alternativer

Jølvassbu Camping

Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.

Jølsterlia Hyttetun - Hytter i naturperla Jølster

Hyttene ligg i rolege og barnevennelge omgjevnader midt i Jølster. Vi har flott utsikt til både Jostedalsbreen og mykje av Jølster. Jølster ligg sentralt på Vestlandet og mange tek dagsturar til Geiranger, Briksdalsbreen og Sognefjorden.

Skei Servicenter - Jølster Panorama

Skei Servicenter har 4 høgstandard hytter som ligger ved Circle K stasjonen på Skei i Jølster, midt i sentrum. Hyttene ligger i gå avstand til det meste du treng som dagligvarebutikkar, resturant, kro, hotellet, pub og butikkar, samt bussstasjonen. 1,5 km frå Skei Servicenter AS ligg Jølster Panorama, ein idyllisk og moderne campingplass som ligg i vasskanten av Jølstravatnet. Campingplassen er perfekt for aurefiske og oppleving av flott natur.

Kundeservice


Bestill på nett

Jølster si offisielle bookingside


Rabatt på pakkar


Alt på ein plass


Ingen ekstra avgifter


Kundeservice

Bestill på nett

Jølster si offisielle bookingside


Rabatt på pakkar


Alt på ein plass


Ingen ekstra avgifter


Build: 11.12.2019 13:33:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8027.cbischannel-27336 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails