Skei Servicenter - Jølster Panorama

Adresse: Skei Servicenter Jølstravegen 3261, 6843 SKEI I JÖLSTER  vis kart
Beliggenhet:

Cabins | Skei Servicenter har 4 høgstandard hytter som ligger ved Circle K stasjonen på Skei i Jølster, midt i sentrum. Hyttene ligger i gå avstand til det meste du treng som dagligvarebutikkar, resturant, kro, hotellet, pub og butikkar, samt bussstasjonen.
1,5 km frå Skei Servicenter AS ligg Jølster Panorama, ein idyllisk og moderne campingplass som ligg i vasskanten av Jølstravatnet. Campingplassen er perfekt for aurefiske og oppleving av flott natur.

Skei Servicenter har 4 høgstandard hytter som ligger ved Circle K stasjonen på Skei i Jølster, midt i sentrum. Hyttene ligger i gå avstand til det meste du treng som dagligvarebutikkar, resturant, kro, hotellet, pub og butikkar, samt bussstasjonen. Vi har 4 høgstandard hytte med bad med dusj, kjøkkenkrok med kaffitraktar, kjøleskap, oppvaskmaskin og steikeplate, peis, og alt en treng av kjøkkenutstyr. Sengekleder og handkle kan ein leige mot eit pristilegg.

Fasiliteter og tjenester

 • Fasiliteter
  Antall rom: 4 Offentlig parkering i nærheten
 • Informasjon om bygning
  Bygget i år: 1992

Policies

 • Ankomst (tidligste)
  15:00 - 22:00
 • Avreise (siste)
  07:00 - 12:00

Sammenlign "Skei Servicenter - Jølster Panorama" med tilsvarende alternativer

Jølsterlia Hyttetun - Hytter i naturperla Jølster

Hyttene ligg i rolege og barnevennelge omgjevnader midt i Jølster. Vi har flott utsikt til både Jostedalsbreen og mykje av Jølster. Jølster ligg sentralt på Vestlandet og mange tek dagsturar til Geiranger, Briksdalsbreen og Sognefjorden.

Stardalen Hyttegrend

Hyttene ligg i Stardalen, like ved Jostedalsbreen Nasjonalpark. Eit eige område der det berre er trafikk til og frå hyttene. Anlegget er omgitt av høge fjell, og dramatisk natur. Her kan du lytte til naturens eigne lydar, fuglar som har reir i trea, og kanskje ei humle somm surrar. Her er gratis WIFI.

Hytter i Stardalen,

Hyttene ligg i Stardalen, like ved Jostedalsbreen Nasjonalpark. Høgstandard

Kundeservice


Bestill på nett

Jølster si offisielle bookingside


Rabatt på pakkar


Alt på ein plass


Ingen ekstra avgifter


Kundeservice

Bestill på nett

Jølster si offisielle bookingside


Rabatt på pakkar


Alt på ein plass


Ingen ekstra avgifter


Build: 11.12.2019 13:33:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8027.cbischannel-27336 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails