Lunde Turiststasjon

Adresse: Lunde Turiststasjon, 6843 SKEI I JÖLSTER  vis kart
Beliggenhet:

Cabins | Lunde Turiststasjon ligg idyllisk til inst i Kjøsnesfjorden mellom mektige fjell. Vi tilbyr overnatting i rom, hytter eller leilegheiter. All overnatting er basert på sjølvhushald og alle utleigeeiningar har difor eige kjøkken eller tilgang til felleskjøkken. Det er kort veg til Kjøsnesfjorden/ Jølstravatnet som er eit av Europas beste aurefiskevatn. Vi sel fiskekort for heile Jølstravatnet og har i tillegg utleige av båt, kano og kajakk.

Lunde Turiststasjon har lange tradisjonar innan overnatting. Det var allereie på slutten av 1880- talet ein turiststasjon som tok i mot gjestar for overnatting og servering, for deretter å ta gjestane med over breen til Fjærland. Det er no 4. generasjon som drive Lunde Turiststasjon. Lunde Turiststasjon har både overnatting og aktiv gardsdrift.
Lunde Turiststasjon ligg ved Lundebreen ein arm av Jostedalsbreen og er omkransa av høge fjell. Gjestane vil få ei spesiell oppleving ved å overnatte hjå oss. Vi har overnattingseiningar som passar for dei fleste, frå dei enkle hyttene utan innlagt vatn, WC og dusj, til leilegheiter og superior hytte som har høgare standard.
Gjestane lan leige eit utandørs massasjebad som ligg flott til ved Lundefossen, og vi har fleire uteplassar som eignar seg for grilling.
Alle einingane har gratis trådlaust internett og gratis parkering.

Fasiliteter og tjenester

  • Fasiliteter
    Antall etasjer: 2 Antall rom: 9 Offentlig parkering i nærheten

Sammenlign "Lunde Turiststasjon" med tilsvarende alternativer

Skei Servicenter - Jølster Panorama

Skei Servicenter har 4 høgstandard hytter som ligger ved Circle K stasjonen på Skei i Jølster, midt i sentrum. Hyttene ligger i gå avstand til det meste du treng som dagligvarebutikkar, resturant, kro, hotellet, pub og butikkar, samt bussstasjonen. 1,5 km frå Skei Servicenter AS ligg Jølster Panorama, ein idyllisk og moderne campingplass som ligg i vasskanten av Jølstravatnet. Campingplassen er perfekt for aurefiske og oppleving av flott natur.

Stardalen Hyttegrend

Hyttene ligg i Stardalen, like ved Jostedalsbreen Nasjonalpark. Eit eige område der det berre er trafikk til og frå hyttene. Anlegget er omgitt av høge fjell, og dramatisk natur. Her kan du lytte til naturens eigne lydar, fuglar som har reir i trea, og kanskje ei humle somm surrar. Her er gratis WIFI.

Hytter i Stardalen,

Hyttene ligg i Stardalen, like ved Jostedalsbreen Nasjonalpark. Høgstandard

Kundeservice


Bestill på nett

Jølster si offisielle bookingside


Rabatt på pakkar


Alt på ein plass


Ingen ekstra avgifter


Kundeservice

Bestill på nett

Jølster si offisielle bookingside


Rabatt på pakkar


Alt på ein plass


Ingen ekstra avgifter