Stardalen Hyttegrend

Adresse: Stardalen Hyttegrend Befringsvegen 44, 6843 SKEI I JÖLSTER  vis kart
Beliggenhet:

Cabins | Hyttene ligg i Stardalen, like ved Jostedalsbreen Nasjonalpark. Eit eige område der det berre er trafikk til og frå hyttene. Anlegget er omgitt av høge fjell, og dramatisk natur. Her kan du lytte til naturens eigne lydar, fuglar som har reir i trea, og kanskje ei humle somm surrar. Her er gratis WIFI.

Stardalen Hyttegrend er omgitt av skog og fjell, og ligger ved siden av Stadalselva. Her tilbys moderne hytter med et fullt utstyrt kjøkken, kostnadsfri Wi-Fi og utsikt mot Jostedalsbreen.
Alle hyttene på Stardalen Hyttegrend har en innredning av tre og egen veranda. Stuen/kjøkkenet har en peis og en TV, og oppvaskmaskin og vaskemaskin tilbys også.
Stardalselva er populært for ørretfiske. Personalet kan organisere rafting, guidede breturer og andre aktiviteter. Bare få minutter unna til fots finner du merkede turløyper.
Fem minutters gange fra Hyttegrend ligger det en sommeråpen kafé. Du finner butikker og andre tjenester i Skei i Jølster, som ligger 10 minutters kjøring unna. Førde ligger 50 km fra overnattingsstedet.
Beliggenheten til dette overnattingsstedet scorer høyere enn det meste annet. Gjestene er mer fornøyd med denne beliggenheten sammenlignet med andre overnattingssteder i nærheten.
Dette overnattingsstedet anbefales for deg som vil ha valuta for pengene i. Andre gjester som har bodd her, mener de får mer igjen for pengene sammenlignet med andre overnattingssteder iområdet.

Sammenlign "Stardalen Hyttegrend" med tilsvarende alternativer

Hytter i Stardalen,

Hyttene ligg i Stardalen, like ved Jostedalsbreen Nasjonalpark. Høgstandard

Skei Servicenter - Jølster Panorama

Skei Servicenter har 4 høgstandard hytter som ligger ved Circle K stasjonen på Skei i Jølster, midt i sentrum. Hyttene ligger i gå avstand til det meste du treng som dagligvarebutikkar, resturant, kro, hotellet, pub og butikkar, samt bussstasjonen. 1,5 km frå Skei Servicenter AS ligg Jølster Panorama, ein idyllisk og moderne campingplass som ligg i vasskanten av Jølstravatnet. Campingplassen er perfekt for aurefiske og oppleving av flott natur.

Lunde Turiststasjon

Lunde Turiststasjon ligg idyllisk til inst i Kjøsnesfjorden mellom mektige fjell. Vi tilbyr overnatting i rom, hytter eller leilegheiter. All overnatting er basert på sjølvhushald og alle utleigeeiningar har difor eige kjøkken eller tilgang til felleskjøkken. Det er kort veg til Kjøsnesfjorden/ Jølstravatnet som er eit av Europas beste aurefiskevatn. Vi sel fiskekort for heile Jølstravatnet og har i tillegg utleige av båt, kano og kajakk.

Kundeservice


Bestill på nett

Jølster si offisielle bookingside


Rabatt på pakkar


Alt på ein plass


Ingen ekstra avgifter


Kundeservice

Bestill på nett

Jølster si offisielle bookingside


Rabatt på pakkar


Alt på ein plass


Ingen ekstra avgifter


Build: 29.11.2019 11:45:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8027.cbischannel-27336 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails