Stardalen Hyttegrend

Adresse: Stardalen Hyttegrend Befringsvegen 44, 6843 SKEI I JÖLSTER
Beliggenhet:
Vis kart

Cabins | Hyttene ligg i Stardalen, like ved Jostedalsbreen Nasjonalpark. Eit eige område der det berre er trafikk til og frå hyttene. Anlegget er omgitt av høge fjell, og dramatisk natur. Her kan du lytte til naturens eigne lydar, fuglar som har reir i trea, og kanskje ei humle somm surrar. Her er gratis WIFI.

Stardalen Hyttegrend er omgitt av skog og fjell, og ligger ved siden av Stadalselva. Her tilbys moderne hytter med et fullt utstyrt kjøkken, kostnadsfri Wi-Fi og utsikt mot Jostedalsbreen.
Alle hyttene på Stardalen Hyttegrend har en innredning av tre og egen veranda. Stuen/kjøkkenet har en peis og en TV, og oppvaskmaskin og vaskemaskin tilbys også.
Stardalselva er populært for ørretfiske. Personalet kan organisere rafting, guidede breturer og andre aktiviteter. Bare få minutter unna til fots finner du merkede turløyper.
Fem minutters gange fra Hyttegrend ligger det en sommeråpen kafé. Du finner butikker og andre tjenester i Skei i Jølster, som ligger 10 minutters kjøring unna. Førde ligger 50 km fra overnattingsstedet.
Beliggenheten til dette overnattingsstedet scorer høyere enn det meste annet. Gjestene er mer fornøyd med denne beliggenheten sammenlignet med andre overnattingssteder i nærheten.
Dette overnattingsstedet anbefales for deg som vil ha valuta for pengene i. Andre gjester som har bodd her, mener de får mer igjen for pengene sammenlignet med andre overnattingssteder iområdet.


Kundeservice


Bestill på nett

Jølster si offisielle bookingside


Rabatt på pakkar


Alt på ein plass


Ingen ekstra avgifter


Kundeservice

Bestill på nett

Jølster si offisielle bookingside


Rabatt på pakkar


Alt på ein plass


Ingen ekstra avgifter


Build: 22.07.2021 10:48:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8027.cbischannel-27336.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails