Skei Servicenter - Jølster Panorama

Adresse: Skei Servicenter Jølstravegen 3261, 6843 SKEI I JÖLSTER
(vis kart)
Beliggenhet:

Cabins | Skei Servicenter har 4 høgstandard hytter som ligger ved Essostasjonen på Skei i Jølster, midt i sentrum. Hyttene ligger i gå avstand til det meste du treng som dagligvarebutikkar, resturant, kro, hotellet, pub og butikkar, samt bussstasjonen.
1,5 km frå Skei Servicenter AS ligg Jølster Panorama, ein idyllisk og moderne campingplass som ligg i vasskanten av Jølstravatnet. Campingplassen er perfekt for aurefiske og oppleving av flott natur.

Skei Servicenter har 4 høgstandard hytter som ligger ved Essostasjonen på Skei i Jølster, midt i sentrum. Hyttene ligger i gå avstand til det meste du treng som dagligvarebutikkar, resturant, kro, hotellet, pub og butikkar, samt bussstasjonen. Vi har 4 høgstandard hytte med bad med dusj, kjøkkenkrok med kaffitraktar, kjøleskap, oppvaskmaskin og steikeplate, peis, og alt en treng av kjøkkenutstyr. Sengekleder og handkle kan ein leige mot eit pristilegg.

Fasiliteter og tjenester

  • Fasiliteter
    Antall rom: 4 Offentlig parkering i nærheten
  • Informasjon om bygning
    Bygget i år: 1992

Sammenlign "Skei Servicenter - Jølster Panorama" med tilsvarende alternativer

Hytter i Stardalen,

Hyttene ligg i Stardalen, like ved Jostedalsbreen Nasjonalpark. Høgstandard

Lunde Turiststasjon

Lunde Turiststasjon ligg idyllisk til inst i Kjøsnesfjorden mellom mektige fjell. Vi tilbyr overnatting i rom, hytter eller leilegheiter. All overnatting er basert på sjølvhushald og alle utleigeeiningar har difor eige kjøkken eller tilgang til felleskjøkken. Det er kort veg til Kjøsnesfjorden/ Jølstravatnet som er eit av Europas beste aurefiskevatn. Vi sel fiskekort for heile Jølstravatnet og har i tillegg utleige av båt, kano og kajakk.

Jølvassbu Camping

Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.

Kart


Kundeservice


Bestill på nett

Jølster si offisielle bookingside


Rabatt på pakkar


Alt på ein plass


Ingen ekstra avgifter


Kundeservice

Bestill på nett

Jølster si offisielle bookingside


Rabatt på pakkar


Alt på ein plass


Ingen ekstra avgifter