Brødbaking i steinomnen

Dato: Fredag 19 jul 2019 - tirsdag 31 des 2019 Vis kart

Fargespelet og lukta av den sprø skorpa er uimotståeleg.

Deigane er ferdig heva når de kjem, men de vert med på forming og steiking i den vedfyrte omnen. Måltidet er suppe med nybaka brød eller kvelds med brød og pålegg. De får brød med dykk heim.

Kurset er for 8–14 personar.
Kurset varer i 4 timar.
Pris: kr. 550,- per person. Det må bestillast til minimum 8 personar.

Inkludert i prisen er:
- Felles måltid med heimelaga råsaft og kaffi.
- Oppskrifter som er tilpassa vanleg omn.

Fakta om steinomnen:
Omnen vert fyrt med ved, 3 ilegg over 2 dagar, før oska blir fjerna og omnen gjort rein. Vi steiker på ettervarmen og omnen har plass til 24 brød eller 6 pizza, steikt rett på den varme steinen. Småbakst som bollar vert steikt på brett.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:
Camping

Jølvassbu Camping

Avstand: 3,2 km
Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.
Cabins

Jølsterlia Hyttetun - Hytter i naturperla Jølster

Avstand: 17,1 km
Hyttene ligg i rolege og barnevennelge omgjevnader midt i Jølster. Vi har flott utsikt til både Jostedalsbreen og mykje av Jølster. Jølster ligg sentralt på Vestlandet og mange tek dagsturar til Geiranger, Briksdalsbreen og Sognefjorden.
Camping

Jølstraholmen Camping AS

Avstand: 1,5 km
Overnatting Jølster? Da er Jølstraholmen Camping plassen for deg. Vi kan tilby standardhytter, luksushytter, leiligheter, caravan plasser med strøm, vann og avløp pluss mye mer. Alt er lokalisert i hjerte av Jølster. Campingplassen er utstyrt med et moderne sanitær anlegg, lekeplass for barna, vannsklie, badekulp, volleyballbane, bordtennis, zipline, slakk line og mange flere aktiviteter for heile familien