Brødbaking i steinomnen

Dato: Torsdag 24 okt 2019 - tirsdag 17 des 2019 Vis kart

Fargespelet og lukta av den sprø skorpa er uimotståeleg.

Deigane er ferdig heva når de kjem, men de vert med på forming og steiking i den vedfyrte omnen. Måltidet er suppe med nybaka brød eller kvelds med brød og pålegg. De får brød med dykk heim.

Kurset er for 8–14 personar.
Kurset varer i 4 timar.
Pris: kr. 550,- per person. Det må bestillast til minimum 8 personar.

Inkludert i prisen er:
- Felles måltid med heimelaga råsaft og kaffi.
- Oppskrifter som er tilpassa vanleg omn.

Fakta om steinomnen:
Omnen vert fyrt med ved, 3 ilegg over 2 dagar, før oska blir fjerna og omnen gjort rein. Vi steiker på ettervarmen og omnen har plass til 24 brød eller 6 pizza, steikt rett på den varme steinen. Småbakst som bollar vert steikt på brett.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:
Cabins

Jølsterlia Hyttetun - Hytter i naturperla Jølster

Avstand: 17,1 km
Hyttene ligg i rolege og barnevennelge omgjevnader midt i Jølster. Vi har flott utsikt til både Jostedalsbreen og mykje av Jølster. Jølster ligg sentralt på Vestlandet og mange tek dagsturar til Geiranger, Briksdalsbreen og Sognefjorden.
Camping

Jølstraholmen Camping AS

Avstand: 1,5 km
Overnatting Jølster? Da er Jølstraholmen Camping plassen for deg. Vi kan tilby standardhytter, luksushytter, leiligheter, caravan plasser med strøm, vann og avløp pluss mye mer. Alt er lokalisert i hjerte av Jølster. Campingplassen er utstyrt med et moderne sanitær anlegg, lekeplass for barna, vannsklie, badekulp, volleyballbane, bordtennis, zipline, slakk line og mange flere aktiviteter for heile familien
Camping

Jølvassbu Camping

Avstand: 3,2 km
Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.
Build: 11.12.2019 13:33:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8027.cbischannel-27336 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails