Kurs i bestemor sine kaker

Dato: Torsdag 24 okt 2019 - tirsdag 17 des 2019 Vis kart

Kaker til laurdagsnonsmaten slik bestemor laga dei.

De vert med og lagar svelekake, natronkake og potetkake/potetlefse. Vi lagar røre og deig, klappar, kjevlar og steiker kakene. Historia om baksten vert fortalt medan vi nyt nysteikte kaker og kaffi.

Opplegget er for 8–12 personar.
Kurset varer i 4 timar.
Pris: kr. 500,- per person. Det må bestillast til minimum 8 personar.

Inkludert i prisen er:
- Felles måltid med heimelaga råsaft og kaffi.
- Oppskriftshefte
- Kaker til å ta med heim

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Tilbudskode?
Velg dato:
Camping

Jølstraholmen Camping AS

Avstand: 1,5 km
Overnatting Jølster? Da er Jølstraholmen Camping plassen for deg. Vi kan tilby standardhytter, luksushytter, leiligheter, caravan plasser med strøm, vann og avløp pluss mye mer. Alt er lokalisert i hjerte av Jølster. Campingplassen er utstyrt med et moderne sanitær anlegg, lekeplass for barna, vannsklie, badekulp, volleyballbane, bordtennis, zipline, slakk line og mange flere aktiviteter for heile familien
Camping

Jølvassbu Camping

Avstand: 3,2 km
Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.
Cabins

Jølsterlia Hyttetun - Hytter i naturperla Jølster

Avstand: 17,1 km
Hyttene ligg i rolege og barnevennelge omgjevnader midt i Jølster. Vi har flott utsikt til både Jostedalsbreen og mykje av Jølster. Jølster ligg sentralt på Vestlandet og mange tek dagsturar til Geiranger, Briksdalsbreen og Sognefjorden.
Build: 13.11.2019 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8027.cbischannel-27336 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails