Pizza og småbakst

Dato: Torsdag 24 okt 2019 - tirsdag 17 des 2019 Vis kart

Samarbeidet rundt den varme steinomnen hevar smaken. Vi lagar sjølvkomponert pizza med sprø botn og kanelsnurrar til kaffien. Det blir delt ut mange gode tips under vegs. Kjevling, fylling og steiking av pizza er godt teamarbeid.

Om de ynskjer øl og vin til maten, kjem det i tillegg til kursprisen.
Opplegget er for 8 og opptil vel 20 personar.
Opplevinga tek 4 timar.
Pris: kr. 550,- per person. Det må bestillast til minimum 8 personar. Redusert pris ved store grupper

Inkludert i prisen er:
- Felles måltid med heimelaga råsaft og kaffi.
- Oppskriftshefte

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:
Camping

Jølvassbu Camping

Avstand: 3,3 km
Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.
Cabins

Jølsterlia Hyttetun - Hytter i naturperla Jølster

Avstand: 17,1 km
Hyttene ligg i rolege og barnevennelge omgjevnader midt i Jølster. Vi har flott utsikt til både Jostedalsbreen og mykje av Jølster. Jølster ligg sentralt på Vestlandet og mange tek dagsturar til Geiranger, Briksdalsbreen og Sognefjorden.
Camping

Jølstraholmen Camping AS

Avstand: 1,5 km
Overnatting Jølster? Da er Jølstraholmen Camping plassen for deg. Vi kan tilby standardhytter, luksushytter, leiligheter, caravan plasser med strøm, vann og avløp pluss mye mer. Alt er lokalisert i hjerte av Jølster. Campingplassen er utstyrt med et moderne sanitær anlegg, lekeplass for barna, vannsklie, badekulp, volleyballbane, bordtennis, zipline, slakk line og mange flere aktiviteter for heile familien