Kano 1 t

Dato: Onsdag 3 jun 2020 - torsdag 31 des 2020 Vis kart

Stødig kano med plass til 3 personer.

 

Jølstravassdraget er eit eldorado for ørretfiske, mange seier det beste i Europa. Hovedvassdraget er 50 km langt og har god plass til alle som vil fiske. Kvar einaste sesong vert det tatt ørret på fleire kilo. Vi leiger ut fiskeutstyr, båter, kajakker og kano i Jølstravatnet og sel fiskeutstyr og fiskekort.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:
Camping

Jølvassbu Camping

Avstand: 46 meter
Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.
Camping

Jølstraholmen Camping AS

Avstand: 1,7 km
Overnatting Jølster? Da er Jølstraholmen Camping plassen for deg. Vi kan tilby standardhytter, luksushytter, leiligheter, caravan plasser med strøm, vann og avløp pluss mye mer. Alt er lokalisert i hjerte av Jølster. Campingplassen er utstyrt med et moderne sanitær anlegg, lekeplass for barna, vannsklie, badekulp, volleyballbane, bordtennis, zipline, slakk line og mange flere aktiviteter for heile familien
Cabins

Jølsterlia Hyttetun - Hytter i naturperla Jølster

Avstand: 14 km
Hyttene ligg i rolege og barnevennelge omgjevnader midt i Jølster. Vi har flott utsikt til både Jostedalsbreen og mykje av Jølster. Jølster ligg sentralt på Vestlandet og mange tek dagsturar til Geiranger, Briksdalsbreen og Sognefjorden.
Build: 21.10.2020 12:39:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8027.cbischannel-27336.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails