Kajakk single 1 timer

Dato: Onsdag 3 jun 2020 - torsdag 31 des 2020 Vis kart

Jølvassbu har kajakkar og SUB-brett som kan leigast for ein rimeleg pris. Me har 7 tandemkajakkar, 6 single kajakker og 2 SUB- brett, så grupper på 20 personar kan padle på tur i lag.
Godt instruksjonsmateriell og flytevestar fylgjer ved leige

 

Go´Kajakk i Førde har inngått samarbeid med flere reiselivsaktørar i fylket for å gje tilbod for alle som vil prøve seg i kajakk på ein trygg måte, og ikkje minst i vakker natur..Kajakkane er ein hybrid mellom kajakk og kano, og er stødige og lette, og sjansane for å velte er minimal om ein ikkje er ute etter å velte sjølv. Dei skal derimot ikkje nyttast i elv eller på ope hav, då dei lett kan fyllast med vatn.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:
Camping

Jølvassbu Camping

Avstand: 46 meter
Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.
Camping

Jølstraholmen Camping AS

Avstand: 1,7 km
Overnatting Jølster? Da er Jølstraholmen Camping plassen for deg. Vi kan tilby standardhytter, luksushytter, leiligheter, caravan plasser med strøm, vann og avløp pluss mye mer. Alt er lokalisert i hjerte av Jølster. Campingplassen er utstyrt med et moderne sanitær anlegg, lekeplass for barna, vannsklie, badekulp, volleyballbane, bordtennis, zipline, slakk line og mange flere aktiviteter for heile familien
Cabins

Jølsterlia Hyttetun - Hytter i naturperla Jølster

Avstand: 14 km
Hyttene ligg i rolege og barnevennelge omgjevnader midt i Jølster. Vi har flott utsikt til både Jostedalsbreen og mykje av Jølster. Jølster ligg sentralt på Vestlandet og mange tek dagsturar til Geiranger, Briksdalsbreen og Sognefjorden.
Build: 21.10.2020 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8027.cbischannel-27336.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails