Skytesimulator gruppe inntil 5 personer

Vis kart

SIM - target innandørs skytesimulator

SIM TARGET er ein avansert skytesimulator som er utvikla for å gi størst mogleg realistisk skytetrening og samtidig vere så enkel og fleksibel som mogleg å bruke.

SIM TARGET eignar seg godt for opplæring av jegerar og skyttarar, men er like mykje ein spennande aktivitet der du kan vere saman med familie og vener for å ha det morosamt.
Ved hjelp av SIM TARGET skytesimulator kan ein forlenge sesongen og tileigne seg verdifull skytetrening i tillegg til å ha det sosialt. Simulatortrening gir eit unikt høve til mengdetrening og til analysere skotet. Vi har program som viser sporing både før og etter avfyrt skot.

SIM TARGET er ein trådlaus simulator. Det vil seie at ein ikkje treng nokon forstyrrande kabel mellom våpen og datamaskin. Våpena som vert brukte er lisensfrie og ufarlege.
Delane kan flyttast mellom våpen på få sekund og det er difor enkelt å bruke eigne våpen under skytinga òg. Det er ikkje behov for inngrep på våpenet eller siktet.
Hjå oss kan ein skyte mot eit prosjektorbilete på 2,3 x 4 m.
Vi har fleire ulike program der du kan skyte på ryper i Jølstrafjella, småviltjakt, villsvinjakt i tillegg til ulike blinkar.

Vis mer
Cabins

Skei Servicenter - Jølster Panorama

Avstand: 10,2 km
Skei Servicenter har 4 høgstandard hytter som ligger ved Circle K stasjonen på Skei i Jølster, midt i sentrum. Hyttene ligger i gå avstand til det meste du treng som dagligvarebutikkar, resturant, kro, hotellet, pub og butikkar, samt bussstasjonen. 1,5 km frå Skei Servicenter AS ligg Jølster Panorama, ein idyllisk og moderne campingplass som ligg i vasskanten av Jølstravatnet. Campingplassen er perfekt for aurefiske og oppleving av flott natur.
Cabins

Stardalen Hyttegrend

Avstand: 10,2 km
Hyttene ligg i Stardalen, like ved Jostedalsbreen Nasjonalpark. Eit eige område der det berre er trafikk til og frå hyttene. Anlegget er omgitt av høge fjell, og dramatisk natur. Her kan du lytte til naturens eigne lydar, fuglar som har reir i trea, og kanskje ei humle somm surrar. Her er gratis WIFI.
Accomodation

Lunde Turiststasjon

Avstand: 3 meter
Lunde Turiststasjon ligg idyllisk til inst i Kjøsnesfjorden mellom mektige fjell. Vi tilbyr overnatting i rom, hytter eller leilegheiter. All overnatting er basert på sjølvhushald og alle utleigeeiningar har difor eige kjøkken eller tilgang til felleskjøkken. Det er kort veg til Kjøsnesfjorden/ Jølstravatnet som er eit av Europas beste aurefiskevatn. Vi sel fiskekort for heile Jølstravatnet og har i tillegg utleige av båt, kano og kajakk.
Build: 22.07.2020 13:40:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8027.cbischannel-27336.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails