Båtutleige utan motor

Vis kart

Vi leiger ut båt til bruk på vakre Kjøsnesfjorden.

Vi har fleire robåtar til utleige. Kvar båt har plass til inntil 4 vaksne.
Det er redningsvestar og årer med.
Naustet er i gangavstand frå Lunde Turiststatasjon, ca. 1 km.

Ved behov kan ein leige motor i tillegg.
Prisen gjeld for leige av båt i 1 dag.

Vis mer
Cabins

Skei Servicenter - Jølster Panorama

Avstand: 10,2 km
Skei Servicenter har 4 høgstandard hytter som ligger ved Circle K stasjonen på Skei i Jølster, midt i sentrum. Hyttene ligger i gå avstand til det meste du treng som dagligvarebutikkar, resturant, kro, hotellet, pub og butikkar, samt bussstasjonen. 1,5 km frå Skei Servicenter AS ligg Jølster Panorama, ein idyllisk og moderne campingplass som ligg i vasskanten av Jølstravatnet. Campingplassen er perfekt for aurefiske og oppleving av flott natur.
Cabins

Stardalen Hyttegrend

Avstand: 10,2 km
Hyttene ligg i Stardalen, like ved Jostedalsbreen Nasjonalpark. Eit eige område der det berre er trafikk til og frå hyttene. Anlegget er omgitt av høge fjell, og dramatisk natur. Her kan du lytte til naturens eigne lydar, fuglar som har reir i trea, og kanskje ei humle somm surrar. Her er gratis WIFI.
Accomodation

Lunde Turiststasjon

Avstand: 2 meter
Lunde Turiststasjon ligg idyllisk til inst i Kjøsnesfjorden mellom mektige fjell. Vi tilbyr overnatting i rom, hytter eller leilegheiter. All overnatting er basert på sjølvhushald og alle utleigeeiningar har difor eige kjøkken eller tilgang til felleskjøkken. Det er kort veg til Kjøsnesfjorden/ Jølstravatnet som er eit av Europas beste aurefiskevatn. Vi sel fiskekort for heile Jølstravatnet og har i tillegg utleige av båt, kano og kajakk.
Build: 21.02.2020 20:00:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8027.cbischannel-27336.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails