Besøk i Fjordamattunet

Dato: Mandag 2 apr 2018 - torsdag 20 des 2018 Vis kart

I kurslokala til Fjordamattunet får de demonstrasjon av natronkake og svelekake. Etter at Kari har laga kaker og delt sin kunnskap om tradisjonsbakt på Vestlandet, er det tid for å smake nysteikte kaker med heimelaga syltetøy, råsaft og kaffi.

Opplegget varer frå 1 ½ - 2 timar
Pris:
For grupper opptil 15 personar kr. 3500,-
For grupper over 15 personar kr. 230,- per person.

Show more

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:
Camping

Jølvassbu Camping

Avstand: 3,2 km
Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.
Cabins

Skei Servicenter - Jølster Panorama

Avstand: 24,8 km
Skei Servicenter har 4 høgstandard hytter som ligger ved Essostasjonen på Skei i Jølster, midt i sentrum. Hyttene ligger i gå avstand til det meste du treng som dagligvarebutikkar, resturant, kro, hotellet, pub og butikkar, samt bussstasjonen. 1,5 km frå Skei Servicenter AS ligg Jølster Panorama, ein idyllisk og moderne campingplass som ligg i vasskanten av Jølstravatnet. Campingplassen er perfekt for aurefiske og oppleving av flott natur.
Camping

Jølstraholmen Camping AS

Avstand: 1,5 km
Overnatting Jølster? Da er Jølstraholmen Camping plassen for deg. Vi kan tilby standardhytter, luksushytter, leiligheter, caravan plasser med strøm, vann og avløp pluss mye mer. Alt er lokalisert i hjerte av Jølster. Campingplassen er utstyrt med et moderne sanitær anlegg, lekeplass for barna, vannsklie, badekulp, volleyballbane, bordtennis, minigolf, slakk line og mange flere aktiviteter for heile familien