Besøk i Fjordamattunet

Dato: Fredag 16 nov 2018 - torsdag 20 des 2018 Vis kart

I kurslokala til Fjordamattunet får de demonstrasjon av natronkake og svelekake. Etter at Kari har laga kaker og delt sin kunnskap om tradisjonsbakt på Vestlandet, er det tid for å smake nysteikte kaker med heimelaga syltetøy, råsaft og kaffi.

Opplegget varer frå 1 ½ - 2 timar
Pris:
For grupper opptil 15 personar kr. 3500,-
For grupper over 15 personar kr. 230,- per person.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:
Camping

Jølstraholmen Camping AS

Avstand: 1,5 km
Overnatting Jølster? Da er Jølstraholmen Camping plassen for deg. Vi kan tilby standardhytter, luksushytter, leiligheter, caravan plasser med strøm, vann og avløp pluss mye mer. Alt er lokalisert i hjerte av Jølster. Campingplassen er utstyrt med et moderne sanitær anlegg, lekeplass for barna, vannsklie, badekulp, volleyballbane, bordtennis, minigolf, slakk line og mange flere aktiviteter for heile familien
Cabins

Jølsterlia Hyttetun - Hytter i naturperla Jølster

Avstand: 17,1 km
Hyttene ligg i rolege og barnevennelge omgjevnader midt i Jølster. Vi har flott utsikt til både Jostedalsbreen og mykje av Jølster. Jølster ligg sentralt på Vestlandet og mange tek dagsturar til Geiranger, Briksdalsbreen og Sognefjorden.
Camping

Jølvassbu Camping

Avstand: 3,2 km
Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.