Brødbaking i steinomnen

Dato: Mandag 2 apr 2018 - torsdag 20 des 2018 Vis kart

Fargespelet og lukta av den sprø skorpa er uimotståeleg.

Deigane er ferdig heva når de kjem, men de vert med på forming og steiking i den vedfyrte omnen. Måltidet er suppe med nybaka brød eller kvelds med brød og pålegg. De får brød med dykk heim.

Kurset er for 8–14 personar.
Kurset varer i 4 timar.
Pris: kr. 550,- per person. Det må bestillast til minimum 8 personar.

Inkludert i prisen er:
- Felles måltid med heimelaga råsaft og kaffi.
- Oppskrifter som er tilpassa vanleg omn.

Fakta om steinomnen:
Omnen vert fyrt med ved, 3 ilegg over 2 dagar, før oska blir fjerna og omnen gjort rein. Vi steiker på ettervarmen og omnen har plass til 24 brød eller 6 pizza, steikt rett på den varme steinen. Småbakst som bollar vert steikt på brett.

Show more

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:
Cabins

Skei Servicenter - Jølster Panorama

Avstand: 24,8 km
Skei Servicenter har 4 høgstandard hytter som ligger ved Essostasjonen på Skei i Jølster, midt i sentrum. Hyttene ligger i gå avstand til det meste du treng som dagligvarebutikkar, resturant, kro, hotellet, pub og butikkar, samt bussstasjonen. 1,5 km frå Skei Servicenter AS ligg Jølster Panorama, ein idyllisk og moderne campingplass som ligg i vasskanten av Jølstravatnet. Campingplassen er perfekt for aurefiske og oppleving av flott natur.
Camping

Jølstraholmen Camping AS

Avstand: 1,5 km
Overnatting Jølster? Da er Jølstraholmen Camping plassen for deg. Vi kan tilby standardhytter, luksushytter, leiligheter, caravan plasser med strøm, vann og avløp pluss mye mer. Alt er lokalisert i hjerte av Jølster. Campingplassen er utstyrt med et moderne sanitær anlegg, lekeplass for barna, vannsklie, badekulp, volleyballbane, bordtennis, minigolf, slakk line og mange flere aktiviteter for heile familien
Camping

Jølvassbu Camping

Avstand: 3,2 km
Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.