Kajakk single 12 timer

Dato: Søndag 18 nov 2018 - mandag 31 des 2018 Vis kart

Jølvassbu har to baser med kajakkar som kan leigast for ein rimeleg pris. Kvar base har to tandemkajakkar og to barne/ungdomskajakkar, så 12 personar kan padle på tur.
Godt instruksjonsmateriell og flytevester fylgjer ved leige.
At Jølvassbu we have 2 bases

Go´Kajakk i Førde har inngått samarbeid med fem andre reiselivsaktørar i fylket for å gje eit nytt tilbod for alle som vil prøve seg i kajakk på ein trygg måte, og ikkje minst i vakker natur..Kajakkane er ein hybrid mellom kajakk og kano, og er stødige og lette, og sjansane for å velte er minimal om ein ikkje er ute etter å velte sjølv. Dei skal derimot ikkje nyttast i elv eller på ope hav, då dei lett kan fyllast med vatn.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:
Camping

Jølstraholmen Camping AS

Avstand: 1,7 km
Overnatting Jølster? Da er Jølstraholmen Camping plassen for deg. Vi kan tilby standardhytter, luksushytter, leiligheter, caravan plasser med strøm, vann og avløp pluss mye mer. Alt er lokalisert i hjerte av Jølster. Campingplassen er utstyrt med et moderne sanitær anlegg, lekeplass for barna, vannsklie, badekulp, volleyballbane, bordtennis, minigolf, slakk line og mange flere aktiviteter for heile familien
Camping

Jølvassbu Camping

Avstand: 46 meter
Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.
Cabins

Jølsterlia Hyttetun - Hytter i naturperla Jølster

Avstand: 14 km
Hyttene ligg i rolege og barnevennelge omgjevnader midt i Jølster. Vi har flott utsikt til både Jostedalsbreen og mykje av Jølster. Jølster ligg sentralt på Vestlandet og mange tek dagsturar til Geiranger, Briksdalsbreen og Sognefjorden.