Øksekasting for gruppe inntil 5 personar

Dato: Torsdag 6 sep 2018 - mandag 1 okt 2018 Vis kart

Øksekasting på målskive.

I dag er det uvanlig å bruke toegga øksa i skogen .
No vert øksa først og fremst brukt til ei morosam fritidsaktivitet – øksekasting, der den toeggede øksa skal kastast mot ei målskive.

Nedre aldersgrense er 16 år, og ein vil få naudsynt instruksjon og hjelp.

Aktiviteten er utandørs og berre tilgjengeleg frå mai - oktober.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:
Accomodation

Lunde Turiststasjon

Avstand: 4 meter
Lunde Turiststasjon ligg idyllisk til inst i Kjøsnesfjorden mellom mektige fjell. Vi tilbyr overnatting i rom, hytter eller leilegheiter. All overnatting er basert på sjølvhushald og alle utleigeeiningar har difor eige kjøkken eller tilgang til felleskjøkken. Det er kort veg til Kjøsnesfjorden/ Jølstravatnet som er eit av Europas beste aurefiskevatn. Vi sel fiskekort for heile Jølstravatnet og har i tillegg utleige av båt, kano og kajakk.
Cabins

Skei Servicenter - Jølster Panorama

Avstand: 10,2 km
Skei Servicenter har 4 høgstandard hytter som ligger ved Essostasjonen på Skei i Jølster, midt i sentrum. Hyttene ligger i gå avstand til det meste du treng som dagligvarebutikkar, resturant, kro, hotellet, pub og butikkar, samt bussstasjonen. 1,5 km frå Skei Servicenter AS ligg Jølster Panorama, ein idyllisk og moderne campingplass som ligg i vasskanten av Jølstravatnet. Campingplassen er perfekt for aurefiske og oppleving av flott natur.
Cabins

Hytter i Stardalen,

Avstand: 10,3 km
Hyttene ligg i Stardalen, like ved Jostedalsbreen Nasjonalpark. Høgstandard