Golfsimulator – interessant, moro og lærerikt

Vis kart

Golfsimulatoren er perfekt for alle som har lyst å prøve seg på golf. Her treng du ikkje noko erfaring eller medlemskap.

Vi har ein topp moderne simulator med over 30 internasjonalt kjente baner du kan spele på.

Simulatoren er sjølvbetjent dersom du har erfaring med slike. Elles stiller klubben med instruktør for å hjelpe deg i gang.

Golfsimulatoren passar for alle, i alle aldrar.
Maks 4. personar i lag.

Golfsimulatoren er open frå sesongslutt til sesongstart ute (1. november til 30. april).

Vis mer
Cabins

Jølsterlia Hyttetun - Hytter i naturperla Jølster

Avstand: 15,9 km
Hyttene ligg i rolege og barnevennelge omgjevnader midt i Jølster. Vi har flott utsikt til både Jostedalsbreen og mykje av Jølster. Jølster ligg sentralt på Vestlandet og mange tek dagsturar til Geiranger, Briksdalsbreen og Sognefjorden.
Camping

Jølvassbu Camping

Avstand: 1,9 km
Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.
Camping

Jølstraholmen Camping AS

Avstand: 204 meter
Overnatting Jølster? Da er Jølstraholmen Camping plassen for deg. Vi kan tilby standardhytter, luksushytter, leiligheter, caravan plasser med strøm, vann og avløp pluss mye mer. Alt er lokalisert i hjerte av Jølster. Campingplassen er utstyrt med et moderne sanitær anlegg, lekeplass for barna, vannsklie, badekulp, volleyballbane, bordtennis, minigolf, slakk line og mange flere aktiviteter for heile familien