Jølsterlia Hyttetun - Hytter i naturperla Jølster

Adresse: Jølstravegen 2450, N-6843 Skei i Jølster  vis kart
Beliggenhet:

Cabins | Hyttene ligg i rolege og barnevennelge omgjevnader midt i Jølster. Vi har flott utsikt til både Jostedalsbreen og mykje av Jølster. Jølster ligg sentralt på Vestlandet og mange tek dagsturar til Geiranger, Briksdalsbreen og Sognefjorden.

Frå den store overbygde terassen har du fantastisk utsikt over dalen, Jølstravatnet, Jostedalsbreen og mange omliggande flotte fjell. Hyttene ligg i rolege og barnevennlege omgjevnader. Her kan du vakne til fuglesongen om våren og sommaren. Om vinteren kan ein gå på ski frå hyttedøra.
Hyttefeltet har gratis trådløst internett.
Attraksjonar
Jølster ligg sentralt plassert mellom fjordane på Vestlandet. Mange reiser på dagsturar til kjende turistmål som Briksdalsbreen, Geiranger og Sognefjorden.
Men minst like spennande kan det ofte være å oppsøke Jølsters eigne attraksjoner. På sørsida av Jølstravatnet finn vi den kjende kunstmålaren Nikolai Astrup sin heim Astruptunet. Her er det no museum og galleri.
På Vassenden ligg det sjarmerande Jølstramuseet, og på Ålhus Eikaasgalleriet.
Til Fjærland med dei to brearmane Bøyabreen og Suphellebreen er det berre 30 min å køyre. Her ligg og Norsk Bremuseum.

Policies

  • Ankomst (tidligste)
    16:00 - 23:00
  • Avreise (siste)
    00:00 - 11:00

Sammenlign "Jølsterlia Hyttetun - Hytter i naturperla Jølster" med tilsvarende alternativer

Skei Servicenter - Jølster Panorama

Skei Servicenter har 4 høgstandard hytter som ligger ved Circle K stasjonen på Skei i Jølster, midt i sentrum. Hyttene ligger i gå avstand til det meste du treng som dagligvarebutikkar, resturant, kro, hotellet, pub og butikkar, samt bussstasjonen. 1,5 km frå Skei Servicenter AS ligg Jølster Panorama, ein idyllisk og moderne campingplass som ligg i vasskanten av Jølstravatnet. Campingplassen er perfekt for aurefiske og oppleving av flott natur.

Jølvassbu Camping

Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.

Lunde Turiststasjon

Lunde Turiststasjon ligg idyllisk til inst i Kjøsnesfjorden mellom mektige fjell. Vi tilbyr overnatting i rom, hytter eller leilegheiter. All overnatting er basert på sjølvhushald og alle utleigeeiningar har difor eige kjøkken eller tilgang til felleskjøkken. Det er kort veg til Kjøsnesfjorden/ Jølstravatnet som er eit av Europas beste aurefiskevatn. Vi sel fiskekort for heile Jølstravatnet og har i tillegg utleige av båt, kano og kajakk.

Kundeservice


Bestill på nett

Jølster si offisielle bookingside


Rabatt på pakkar


Alt på ein plass


Ingen ekstra avgifter


Kundeservice

Bestill på nett

Jølster si offisielle bookingside


Rabatt på pakkar


Alt på ein plass


Ingen ekstra avgifter


Build: 29.11.2019 11:45:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8027.cbischannel-27336 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails