Fiskeopplevelser i Sunnfjord

Fiskeopplevelser med garantert ørretfangst!
Fisketurer med ørret-garanti i Jølstra,
Guida turer i lakseelver og til havs

Bli med oss på sommerens fisketurer etter ørret, laks og sjøørret i elver og vann fra foten av Jostedalsbreen til jakten på stortorsk og kveite ytterst i havgapet på Sunnfjordkysten.


Kom som du er, familier med barn, gutte- eller jentegjenger, firmagrupper, drevne sportsfiskere eller den som aldri har tatt i en fiskestang før. Vi kler deg opp med vadebukser og flytevest, med fiskeutstyr og fiskekort og loser deg ut i elv og innsjø. Sammen med lokalkjent profesjonell guide lærer vi deg fisketeknikken og kunsten å saumfare våre beste fiskeplasser, alt etter dagens vær og vind, vanntemperatur og strømforhold og innsektlivet på fiskeplassene.


Vi garanterer deg ørretfangst og du lærer å rense og filetere ørreten beinfri klar for panna. Mellom fiskeøktene forteller vi deg om naturen rundt oss, om fugler og dyr og blomster og om kunsten og kulturen i Jølster, som alt sammen danner den unike rammen omkring Europas beste ørretvassdrag.


Fisketur i Jølstra med guide, fiskekort, leie av fullt utstyr og fangstgaranti: NOK 900,- per person for minst 2 personer.


Laksefiske med guide, fiskekort og leie av fullt utstyr i 24 timer: NOK 2000,- per person.


Dagstur med guide i båt og fullt utstyr til havgapet i jakt på stortorsk og kveite: NOK 1800,- per person for minst 5 personer.


Mer info og bestilling:
Norsk Fiskesenter AS
Fiskekroken i Jølstramuseet
Håvardtunvegen 10, 6847 Vassenden i Jølster
eivind.fossheim@fiskeguiden.no
Tel + 47 911 39 552

Vis mer

Om denne aktiviteten