Legg en fiskeopplevelse i Jølster under juletreet i år!

Vis kart

Gi en fiskeopplevelse i Jølster som årets julegave til kona eller mannen din eller hele familien. Alle er garantert fangst i tillegg til får du en feriedag i noe av den vakreste vestlandsnatur du aldri glemmer.

Kom som du er, familier med barn, gutte- eller jentegjenger, firmagrupper, drevne sportsfiskere eller den som aldri har tatt i en fiskestang før. Vi kler deg opp med vadebukser og flytevest, med fiskeutstyr og fiskekort og loser deg ut i elv og innsjø. Sammen med lokalkjent profesjonell guide lærer vi deg fisketeknikken og kunsten å saumfare våre beste fiskeplasser, alt etter dagens vær og vind, vanntemperatur og strømforhold og innsektlivet på fiskeplassene.

Vi garanterer deg fangst og du lærer å rense og filetere ørreten beinfri klar for panna. Mellom fiskeøktene forteller vi deg om naturen rundt oss, om fugler og dyr og blomster og om kunsten og kulturen i Jølster. Alt sammen omfatter den unike rammen omkring Europas beste ørretvassdrag.

Hva prisen er? For dagsturen med guide i 4 timer, fiskekort og leie av alt nødvendig utstyr, med vadebukser og flytevest og alt, betaler du kr. 900,- per person for minst 2 personer. Gavekortet får du tilsendt straks du sendt oss en mail med navn til giver og mottaker og satt inn beløpet på Norsk Fiskesenter AS sin konto 3700 14 52771. Fiskedagen til sommeren velger senere, når det passer deg og guiden vår.

Mer info: eivind.fossheim@fiskeguiden.no eller over telefon +47 911 39 552. Du finner også mer info om denne fisketuren, og andre fiskeopplevelser, på facebooksidene til Fiskeguiden.no .

Vis mer

Om denne aktiviteten

  • Contact person name
    Eivind Fossheim
  • Contact person email
  • Nettside
  • Prisinformasjon
    Dagstur med guide i 4 timer, fiskekort og leie av alt nødvendig utstyr, med vadebukser og flytevest og alt, betaler du kr. 900,- per person for minst 2 personer.
Camping

Jølstraholmen Camping AS

Avstand: 1,6 km
Overnatting Jølster? Da er Jølstraholmen Camping plassen for deg. Vi kan tilby standardhytter, luksushytter, leiligheter, caravan plasser med strøm, vann og avløp pluss mye mer. Alt er lokalisert i hjerte av Jølster. Campingplassen er utstyrt med et moderne sanitær anlegg, lekeplass for barna, vannsklie, badekulp, volleyballbane, bordtennis, minigolf, slakk line og mange flere aktiviteter for heile familien
Camping

Jølvassbu Camping

Avstand: 196 meter
Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.
Cabins

Jølsterlia Hyttetun - Hytter i naturperla Jølster

Avstand: 14,1 km
Hyttene ligg i rolege og barnevennelge omgjevnader midt i Jølster. Vi har flott utsikt til både Jostedalsbreen og mykje av Jølster. Jølster ligg sentralt på Vestlandet og mange tek dagsturar til Geiranger, Briksdalsbreen og Sognefjorden.