Erketunet Gardsbakeri- local bakery

Adresse: Gjesdalen, 6847 Vassenden Vis kart

Adresse: Gjesdalen, 6847 Vassenden

I bakeriet skal det i hovedsak produserast brød og anna gjærbakst. Om produksjonskapasiteten er høg nok, vil det og bli laga t.d knekkebrød, julekaker/kjeks og ulik takkebakst.
Mjølka på garden vert nytta som råvare. Vi har separator som vi bruker fast til eige hushald. Vi lagar rømme, surmjølk, smør og yoghurt. I bakeriet vil eg nytte dette i stor grad, særleg surmjølk. I dei fleste brøda har eg surmjølk, noko som eg meiner gjev ein saftig og god bakst. Egga frå hønene nyttar eg og.
Mjølet kjøper eg frå Holli Mølle som ligg i Østfold. Alt mjølet deira er steinmalt og økologisk. Eg brukar mykje dei gamle mjølsortane som t.d spelt og emmer.

Erketunet ligg i Gjesdalen rett ovanfor Vassenden barne- og ungdomsskule

Vis mer

Om denne aktiviteten

Camping

Jølvassbu Camping

Avstand: 961 meter
Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.
Camping

Jølstraholmen Camping AS

Avstand: 2,3 km
Overnatting Jølster? Da er Jølstraholmen Camping plassen for deg. Vi kan tilby standardhytter, luksushytter, leiligheter, caravan plasser med strøm, vann og avløp pluss mye mer. Alt er lokalisert i hjerte av Jølster. Campingplassen er utstyrt med et moderne sanitær anlegg, lekeplass for barna, vannsklie, badekulp, volleyballbane, bordtennis, minigolf, slakk line og mange flere aktiviteter for heile familien
Cabins

Jølsterlia Hyttetun - Hytter i naturperla Jølster

Avstand: 13,8 km
Hyttene ligg i rolege og barnevennelge omgjevnader midt i Jølster. Vi har flott utsikt til både Jostedalsbreen og mykje av Jølster. Jølster ligg sentralt på Vestlandet og mange tek dagsturar til Geiranger, Briksdalsbreen og Sognefjorden.