Erketunet Gardsbakeri- local bakery

Adresse: Gjesdalen, 6847 Vassenden Vis kart

Adresse: Gjesdalen, 6847 Vassenden

I bakeriet skal det i hovedsak produserast brød og anna gjærbakst. Om produksjonskapasiteten er høg nok, vil det og bli laga t.d knekkebrød, julekaker/kjeks og ulik takkebakst.
Mjølka på garden vert nytta som råvare. Vi har separator som vi bruker fast til eige hushald. Vi lagar rømme, surmjølk, smør og yoghurt. I bakeriet vil eg nytte dette i stor grad, særleg surmjølk. I dei fleste brøda har eg surmjølk, noko som eg meiner gjev ein saftig og god bakst. Egga frå hønene nyttar eg og.
Mjølet kjøper eg frå Holli Mølle som ligg i Østfold. Alt mjølet deira er steinmalt og økologisk. Eg brukar mykje dei gamle mjølsortane som t.d spelt og emmer.

Erketunet ligg i Gjesdalen rett ovanfor Vassenden barne- og ungdomsskule

Vis mer

Om denne aktiviteten

Camping

Jølvassbu Camping

Avstand: 961 meter
Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.
Cabins

Jølsterlia Hyttetun - Hytter i naturperla Jølster

Avstand: 13,8 km
Hyttene ligg i rolege og barnevennelge omgjevnader midt i Jølster. Vi har flott utsikt til både Jostedalsbreen og mykje av Jølster. Jølster ligg sentralt på Vestlandet og mange tek dagsturar til Geiranger, Briksdalsbreen og Sognefjorden.
Camping

Jølstraholmen Camping AS

Avstand: 2,3 km
Overnatting Jølster? Da er Jølstraholmen Camping plassen for deg. Vi kan tilby standardhytter, luksushytter, leiligheter, caravan plasser med strøm, vann og avløp pluss mye mer. Alt er lokalisert i hjerte av Jølster. Campingplassen er utstyrt med et moderne sanitær anlegg, lekeplass for barna, vannsklie, badekulp, volleyballbane, bordtennis, minigolf, slakk line og mange flere aktiviteter for heile familien