Ørretfiske i Jølstra.

Adresse: Håvardtunvegen 10, 6847 Vassenden i Jølster Dato: Lørdag 1 jun 2019 - lørdag 1 jun 2019 Vis kart

Adresse: Håvardtunvegen 10, 6847 Vassenden i Jølster

Kom som du er. Vi kler deg opp med vadebukse, flytevest og annet nødvendig fiskeutstyr og fiskekort. Sammen med lokalkjent guide blir du loset ut til de beste fiskeplassene, der du lærer deg den dagsaktuelle fisketeknikken for å lure fisken på kroken, alt etter værforhold, vannføring og temperatur. Du er garantert fangst og lærer deg å rense og filetere fisken, og servere den beinfri med tilbehør rett fra steikepanna.

Våre dagsturer for ørrrefiske i Jølstra koster fra kr. 900,- pr. person for minst 2 personer og inkluderer lokalkjent fiskeguide i 5 timer, fiskekort, leie av vadebukse, flytevest og fiskeutstyr.

Vis mer

Occasions

Date Time    
1 Jun
Lørdag 1 jun 2019 09:00

Om denne aktiviteten

Cabins

Jølsterlia Hyttetun - Hytter i naturperla Jølster

Avstand: 14,1 km
Hyttene ligg i rolege og barnevennelge omgjevnader midt i Jølster. Vi har flott utsikt til både Jostedalsbreen og mykje av Jølster. Jølster ligg sentralt på Vestlandet og mange tek dagsturar til Geiranger, Briksdalsbreen og Sognefjorden.
Camping

Jølstraholmen Camping AS

Avstand: 1,6 km
Overnatting Jølster? Da er Jølstraholmen Camping plassen for deg. Vi kan tilby standardhytter, luksushytter, leiligheter, caravan plasser med strøm, vann og avløp pluss mye mer. Alt er lokalisert i hjerte av Jølster. Campingplassen er utstyrt med et moderne sanitær anlegg, lekeplass for barna, vannsklie, badekulp, volleyballbane, bordtennis, minigolf, slakk line og mange flere aktiviteter for heile familien
Camping

Jølvassbu Camping

Avstand: 136 meter
Om du bare vil nyte ro og fred i naturskjønne omgivelser eller ha en aktiv ferie – hos oss kan du gjøre det meste. Du finner oss på Vassenden ved elva Jølstra.